Skip to content

Online marketing
árak

Legyen neked is vevővonzó a honlapod!
Ismerd meg az online marketing árak világát!

Mit értünk online marketing árak alatt?

Titokzatos varázsszónak tűnhet, amíg nem értjük meg miről is van szó valójában, s ha már átlátjuk, érthetővé válnak a részei,  s az is tisztábban látszik rögtön, hogy miből tevődnek össze az online marketing árak, amivel én tudok neked segíteni ezen a téren.

Online és marketing. 

 • Online, tehát minden olyan tevékenység, ami az internethez kapcsolódik, jellemzően ott működik, fejti ki hatását. 
 • Marketing, pedig az egyszerűség és tömörség kedvéért egyenesen a wikipédiából: 

„A marketing olyan vállalati tevékenység, amely a vevők/felhasználók igényeinek kielégítése érdekében elemzi a piacot, meghatározza az eladni kívánt termékeket és szolgáltatásokat, megismerteti azokat a fogyasztókkal, kialakítja az árakat, megszervezi az értékesítést, és befolyásolja a vásárlókat. 

A marketing a társadalomtudományok kombinációja, mivel egyszerre fedi le a közgazdaságtudomány, pszichológia, szociológia, antropológia, vezetéstudomány, az alkalmazott matematika és az alkalmazott statisztika egyes területeit.

A vállalat szempontjából a marketingfunkció azért kiemelt jelentőségű, hogy a vállalaton kívüli piaci információkat belső erőforrássá tudja alakítani; továbbá, hogy a piackutatás révén megismerje a fogyasztói igényeket és preferenciákat; valamint, hogy a versenytárselemzés révén kiismerje riválisait. Ezek által a marketing nagyban hozzá tud járulni a szervezet nyereségessé tételéhez.”

A valódi marketing nem egyenlő az eladás művészetével, annál sokkal több, a szükséges cselekedetek tudásának művészete.

– Philip Kotler

Példák online marketing grafikai munkákra

Már megtaláltál!
bylilith webdesign díszelem

Miből áll az online marketing szolgáltatásom?

 • egy konzultációból, hiszen meg kell ismernem a vállalkozásodat, az erősségeit, a gyengeségeit, a termékeket, a vásárlókat, a célpiacot, a konkurenciát, az eddigi marketing gyakorlatot, és még sok minden mást is.
 • Ezt követően az első és legfontosabb lépés: a marketing terv átbeszélése, átdolgozása vagy hiánya esetén a létrehozása.
 • S, ha ez már mind megvan, kezdhetünk bele a valódi marketing munkába, a marketingtervben meghatározott online jelenlétek, akciótervek kidolgozásához, alkalmazásához.
 • Itt újabb útelágazáshoz érkezünk, el kell dönteni, ki fogja az operatív marketing feladatokat elvégezni.

          1. A megbeszéltek alapján, a vállalkozáson belül végzi valaki rendszeresen és folyamatosan,

          2. vagy inkább külső segítség kerül igénybevételre, havidíjas külső szolgáltatásként.

Bármelyik út kerül kiválasztásra, mindkettőben tudok segíteni. Az első esetben egy fix konzultációs óradíjért cserébe megmutatom, elmondom az adott személynek, mik a konkrét feladatok, felkészítem a munkára. De, fontos!! Nem oktatom! A választott személy internetes, közösségi média használati alapismereteit a vállalkozásnak kell biztosítania. Szükség esetén szívesen ajánlok a témában releváns tanfolyamokat, oktatókat. A második esetben, havi díjas szolgáltatásként én magam is vállalok korlátozott  számú együtt futó projektet havonta.

 • Mit értek ezen?

           1. A közösségi média jelenlétekhez (facebook, pinterest, instagram, youtube… borítók, akciótervek,..) a marketing tervben meghatározott gyakoriságú és tartalmú grafikai anyagok, valamint hírlevelek arculatát, blogbejegyzések grafikai vagy képkeresési feladatainak elkészítését.

           2. Konkrét szövegírást Online marketing témában korlátozottan, kezdeti 1-2 példa mértékéig vállalom, amiben megmutatom a főbb tudnivalókat, hogy mind tartalmilag, mind formailag, hogyan kell a keresőknek is” tetsző” oldalakat, vagy bejegyzéseket készíteni. A rendszeres keresőoptimalizált szövegírást külön a keresőoptimalizálási szolgáltatásaim keretében végzem. 

          3. A kapott szövegek google-nak is tetsző formába hozását, a tartalmak, szövegek, feliratok átvizsgálását, keresőoptimalizált átírását, javítását.

 • Ide elérkezve már erős átfedés képződik a keresőoptimalizálás szakértői területre, amit alapszinten, már ez a szolgáltatás is tartalmaz, de mélységében és hatékonyságában külön –keresőoptimalizálási szolgáltatásként lehet és érdemes! választani, ami a téma komplexitása és megvalósulási időigénye miatt mindenképpen külön szolgáltatást képez és extra szakértelmet kíván, lásd ott.
 • Ez még mindig nem minden, hisz látogatottságnövelés céljából, amire mindezeken felül nagy hangsúlyt kell még fektetni, az a rendszeres és bőséges hírlevelezés, blogolás, és igen, hirdetés.
 • S végül, de nem utolsó sorban: A fenti tevékenységeket vagyis inkább a hatásukat rendszeresen mérni és elemezni is szükséges ahhoz, hogy az eredményhez, vagyis a profithoz vezető úton mindig lássuk éppen hol tartunk, melyik tevékenység segíti, melyiket kell hatékonyabbá tenni a siker, vagyis a cél, a több bevétel érdekében.
 • A fenti leírásból talán jól látszik, hogy az online marketing szemben a honlapkészítéssel, vagy az arculattervezéssel főleg az utóbbi pontok már egy kevésbé statikus, elkészülte után egyszerűen csak átadható, maximum időnként frissítésre szoruló feladatot jelentenek, hanem bizony inkább egy állandó és folyamatos munkavégzést vagy szolgáltatás igénybevételt.
 • Érdemes a fenti dolgokat jól és előre átgondolni, hogy az ajánlatkérésre már konkrét (rész)feladatokra vonatkozóan kerüljön csak sor, nagyban segítve ezzel a hatékonyságot, amellett, hogy rengeteg időt megspórol mindkét fél részére.
Már megtaláltál!

Tájékoztató online marketing árak nettóban:

Az online marketing nagyon szerteágazó terület, tág fogalom, ahány vállalkozás, annyi igény, annyiféle megtett úttal. Ergo  nem lehet általánosítani, és ugyanazt adni mindenkinek. Ezért kiindulásképpen három csomagot dolgoztam ki:

*A lenti árak irányárak, a munka mennyiségétől és időráfordítási igényétől függően változik

Marketing audit

Marketing stratégiai terv elkészítése fél éves időbeosztással. A megfelelő marketingeszközök kiválasztása, párhuzamosan a meglévők felülvizsgálata. Javaslattétel a vállalkozást legjobban segítő eszközkombinációk összeállítására. Hirdetési terv kidolgozása, konkrét akciótervvel. 150.000 Ft-tól

Online marketing terv kivitelezés

Itt a marketing terv feladatainak gyakorlatba ültetésére kell gondolni. Nulláról felépíteni a teljes online marketing rendszerét a vállakozásnak. OnsiteSEO, Google hirdetési kampány építése, Facebook kampány építése, youtube csatorna építése, Instagram és Pinterest fiókok nyitása. Attól függ, hogy részleteiben mit tartalmaz a csomag, hogy az adott vállalkozásnak mire van konkrétan szüksége. 300.000 Ft-tól

Havidíjas konstrukció

Néhány példa, hogy milyen tevékenységek kerülhetnek kiszervezésre, ha a vállalkozásnál nincs marketinges, vagy idő ezen feladatok elvégzéséhez, követéséhez, elemzéséhez. havi x órás online marketing operatív feladatok: Facebook és/vagy Google Adwords kampánykezelés  Youtube csatorna folyamatos optimalizálása és videók feltöltése SEO-keresőoptimalizálás tanácsadás (blogírásra, hírlevél tartalomra)-kulcsszó kutatás Instagram, Facebook és Pinterest fiókok kezelése, kapcsolódó grafikai és tartalmi munkák,  Hírlevélrendszer működtetése. 50.000 Ft-tól

Tájékoztató
közösségi média csomagok

Facebook csomag

Facebook üzleti oldal kezelése

Instagram csomag

Instagram üzleti fiók kezelése

Pinterest csomag

Pinterest üzleti fiók kezelése

Kérdezz tőlem bátran!

Nincs rossz kérdés, csak fel nem tett...
Már megtaláltál!

Írj nekem, kérj árajánlatot!

online marketing bylilith

Hívj fel bátran!

Egyeztessünk időpontot, 

 • személyesen: Győrben tudunk találkozni, vagy
 • telefonon: +36 70 776 17 28 vagy
 • online: különböző online megoldásokkal (viber, messenger, Google teams, Zoom, Skype…) tudunk beszélni

Írj emailt nekem!

Bizonytalan vagy, kérdésed van ? Írd meg nyugodtan, és ne felejtsd el a honlapod címét is megadni, szívesen ránézek!

webdesign@bylilith.hu